Beach House in Daios Cove, Crete

Concept Design & Straregy: Piers Walker & Apk architects
Lighting Design: Ifi Lighting Group
Photography: Yannis Kontos, Heniz Troll
Construction: Panagiotis Iosifelis

The purpose was to reorganize the existing lounge space by creating smaller clusters within the same space with different uses and qualities that would create diverse opportunities attracting people at all hours of the day. The elevated deck in the inner zone creates a more appropriate zone for the bar area to take place, whilst taking advantage of the view to the sea.

Beach House in Daios Cove, Crete

Concept Design & Straregy: Piers Walker & Apk architects
Lighting Design: Ifi Lighting Group
Photography: Yannis Kontos, Heniz Troll
Construction: Panagiotis Iosifelis

The purpose was to reorganize the existing lounge space by creating smaller clusters within the same space with different uses and qualities that would create diverse opportunities attracting people at all hours of the day. The elevated deck in the inner zone creates a more appropriate zone for the bar area to take place, whilst taking advantage of the view to the sea.

Let`s work together